Rüyada kendi dışkını yemek

Rüyada kendi dışkını yemek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, moralinin yerine geleceğine, bol dua edeceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi dışkını yemek gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Rüyada hayvan dışkısı yemek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına inanılır.

Rüyada dışkısını yemek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının dışkısını yemek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek dışkısı yemek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek dışkısı yemek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dışkını yemek güçlendikçe güçleneceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendi dışkısını yemek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Rüyada insan dışkısı yemek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, istediği makama geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments