Rüyada disiplin görmek

Rüyada disiplin görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada disiplin gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Rüyada disiplin görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada disiplin cezası almak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments