Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişin düşüp kanadığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dişinin kanadığını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada dişinin kanadığını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişin kanadığını görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, günah işleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments