Rüyada dişi eline gelmek

Rüyada dişi eline gelmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, işlerin de yolunda gideceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişi eline gelmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Rüyada dişi eline gelmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin eline geldiğini görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dişinden kan geldiğini görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, gün sayacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının eline geldiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada dişleri eline gelmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada saçı eline gelmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada saçının eline geldiğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments