Rüyada dişçiye diş çektirmek

Rüyada dişçiye diş çektirmek evli ise çocuk sahibi olacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kazançtan yana kara geçeceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada dişçiye diş çektirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Rüyada köpek diş çektirmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yolunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada alt diş çektirmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini çektirmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder.

Rüyada diş çektirmekten vazgeçmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada yirmilik diş çektirmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada diş ağrısı çeken birini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kar elde edileceğine yorulur.

Rüyada diş çektiren birini görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının diş ağrısı çektiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments