Rüyada dişlerini çektirmek

Rüyada dişlerini çektirmek hayatın pahalılaşmasına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini çektirmek gördüyseniz:

  • Tatil yapmanız veya dalga geçerek dinlenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada kök diş çektirmek rahat nefes almaya başlayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada dişçide diş çektirmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini çektirdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, maddi gücünün eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağlam diş çektirmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst diş çektirmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin diş çektirdiğini görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, dünya malı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ağrısız diş çektirmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada zorla diş çektirmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments