Rüyada dipten yüzmek

Rüyada dipten yüzmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada dipten yüzmek gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Rüyada deniz dibinde yüzmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada dipten yüzmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada havuzun dibinde yüzmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada denizin dibinden yüzmek sıkıntılarının son bulacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun dibinde yüzmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada dipte yüzmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına rivayet eder.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek zafer elde edeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işarettir.

Rüyada denizin dibinde yüzmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments