Rüyada havuzun dibinden yüzmek

Rüyada havuzun dibinden yüzmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek gördüyseniz:

  • Herşeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Rüyada havuzun dibinde yüzmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, asil kimselerden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek hayatını yoluna sokacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada havuzun dibini görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda dibe dalmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada havuzun dibinde oturmak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada havuzun dibinde olmak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine işarettir.

Rüyada havuz dibine dalmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, değer göreceğine tabir olunur.

Rüyada havuzun dibine dalmak beklentilerin hızla gerçek olacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments