Rüyada dimdik yokuş çıkmak

Rüyada dimdik yokuş çıkmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Rüyada dimdik yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada dimdik yokuş çıkmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada dimdik yokuş görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atla yokuş çıkmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak gözyaşı dökeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına tabir olunur.

Rüyada yokuşu hızlı çıkmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada araçla yokuş çıkmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada motorla yokuş çıkmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yardımıyla yokuş çıkmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, hasret gidereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments