Rüyada dilinden kıl çekmek

Rüyada dilinden kıl çekmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada dilinden kıl çekmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada dilinden kıl çekmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada dilinden kıl çıkarmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinde kıl görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada dilinde kıl koparmak rakiplerin üzüleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinden kıl koparmak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına tabir olunur.

Rüyada dilinde saç görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada dilinde sivilce görmek başarılarının artacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments