Rüyada dilinde diş görmek

Rüyada dilinde diş görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada dilinde diş gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Rüyada dilinde diş görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulur.

Rüyada dilinden kıl çıkarmak elde edilecek menfaatlere, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilinden parça koparmak verdiği sözleri tutacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalet eder.

Rüyada dilinden kıl koparmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada dilinde kıl koparmak kudret sahibi olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine işarettir.

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek memur ise terfi edeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments