Rüyada dikenli kestane görmek

Rüyada dikenli kestane görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bol rızık sahibi olunacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işarettir.

Rüyada dikenli kestane gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Rüyada dikenli kestane görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işaret eder.

Rüyada at kestanesi toplamak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kestane şekeri görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada at kestanesi yemek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, karanlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada kestane görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sobada kestane pişirmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada ceviz ve kestane görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış kestane görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments