Rüyada ne yapacağını bilememek

Rüyada ne yapacağını bilememek istediği başarıyı göstereceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada ne yapacağını bilememek gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada ne yapacağını bilememek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada biley taşı görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret eder.

Rüyada bilerek bayılmak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine tabir olunur.

Rüyada bilerek bardak kırmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada bile bile oruç bozmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçak bileylemek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilerek oruç bozmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada orucunu bilerek bozmak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments