Rüyada devlet işi görmek

Rüyada devlet işi görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada devlet işi gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Rüyada devlet işine atanmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada devlet işine girmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek yeni işler alacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalettir.

Rüyada devlette işe girmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet işinde çalışmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet işi görmek ağır günler geçireceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek insanları kıracağına, aradaki buzları eriteceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments