Rüyada yıkılacak bina görmek

Rüyada yıkılacak bina görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada yıkılacak bina gördüyseniz:

  • Bazı olayları kendilerine göre yönlendirmeye çalışan kişilere bunu yapmamalarını söyleme çabanız nafile olabilir.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalettir.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek ağız tadının kaçacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, maddi olarak zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada bir binanın yıkıldığını görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek sağlık sorunun kalmayacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine inanılır.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments