Rüyada anne babanın evlendiğini görmek

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, çok mutsuz olacağına, yeni bir semte taşınılacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada anne babanın evlendiğini gördüyseniz:

  • Koşullar farklılaşıyor.

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın evlendiğini görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine yorulur.

Rüyada anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işarettir.

Rüyada anne babasının evlendiğini görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments