Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Mevcut durumda yapılması gereken önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek evlat sahibi olacağına, kolaylık sağlayacağına yorulur.

Rüyada babanın tekrar evlendiğini görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, takdir edilen kişi olacağına alamet eder.

Rüyada anne babasının evlendiğini görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın evlendiğini görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments