Rüyada devlet başkanının karısını görmek

Rüyada devlet başkanının karısını görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanının karısını gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanını öpmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, işlerinin istediği gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada amerika devlet başkanı görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanının öldüğünü görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada devlet başkanı görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanının görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş devlet başkanını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments