Rüyada devlet başkanının görmek

Rüyada devlet başkanının görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada devlet başkanının gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanıyla yemek yemek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını korumak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments