Rüyada deve tabanı çiçeği görmek

Rüyada deve tabanı çiçeği görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, malının ve kazancının tam olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada deve tabanı çiçeği gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Rüyada deve tabanı çiçeği görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düz taban olduğunu görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını kara görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada tabanı yırtık ayakkabı görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı tabanı görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına yorulur.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
nilgun

Günaydın ruyamda devetabani çiçeği fidesi dikiyordum.bir kaç tane diktim ve tuttu diye sevindim. büyüdüğünü gördüm. sizce nedir.