Rüyada sevdiğini abdest alırken görmek

Rüyada sevdiğini abdest alırken görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kendi işini açacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini abdest alırken gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine tepki vermeden önce iki kere düşünün.

Rüyada sevdiğini abdest alırken görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest alırken dua okumak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını abdest alırken görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest almaya gitmek büyük zorluklar geçireceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet eder.

Rüyada namaz abdesti almamak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada birine abdest almayı öğretmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada abdest almayı öğrenmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments