Rüyada deve postu görmek

Rüyada deve postu görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deve postu gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada deve postu görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, muradının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada post makinesi görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada köpek postu görmek rakipsiz hale geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada kuzu postu görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan postu görmek rahat bir işe girileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada koç postu görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun postu yıkamak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada geyik postu görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments