Rüyada ankara kedisi görmek

Rüyada ankara kedisi görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulur.

Rüyada ankara kedisi gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ankara kedisi görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada trenle ankaraya gitmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ankaraya taşınmak rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada anfi görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada rüya anlattığını görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ders anlattığını görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz anka kuşu görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine delalettir.

Rüyada derdini anlatamamak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments