Rüyada beyaz anka kuşu görmek

Rüyada beyaz anka kuşu görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz anka kuşu gördüyseniz:

  • Artan çekiciliğiniz çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir, iş veya aşk sebebiyle yapılan seyahatlerden türlü yararlar sağlanarak dönülebilir.

Rüyada beyaz anka kuşu görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada anka kuşuna binmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işarettir.

Rüyada anka kuşu olmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı anka kuşu görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına tabir olunur.

Rüyada zümrüt anka kuşu görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, düşmanına galip geleceğine işarettir.

Rüyada rüya anlattığını görmek mutluluğunun daim olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Rüyada uçakla ankaraya gitmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments