Rüyada anka kuşu olmak

Rüyada anka kuşu olmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, önün açılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, işlerin yavaşlayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada anka kuşu olmak gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, işlerinin de rast gideceğine alamet eder.

Rüyada anka kuşuna binmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı anka kuşu görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hastalıkların şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada anka kuşu olmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet eder.

Rüyada zümrüt anka kuşu görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulur.

Rüyada beyaz anka kuşu görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uçakla ankaraya gitmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine tabir olunur.

Rüyada üniversite anfisi görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments