Rüyada bulanık derede yüzmek

Rüyada bulanık derede yüzmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, hayatın temposunun yükseleceğine, saygınlığının da artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet eder.

Rüyada bulanık derede yüzmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Rüyada bulanık derede yüzmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada dereyi bulanık görmek umutlarının yarım kalmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık dere görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına delalettir.

Rüyada bulanık dereye düşmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada derede bulanık su görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık dereden geçmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına işarettir.

Rüyada bulanık dereye görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık derede balık tutmak evde dinlenmek zorunda olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments