Rüyada derede bebek yıkamak

Rüyada derede bebek yıkamak insanlarla arasının açılacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, çekilen hasretin biteceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada derede bebek yıkamak gördüyseniz:

  • Herşeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Rüyada derede bebek yıkamak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, karşılıksız bırakmayacağına yorulur.

Rüyada derede ayaklarını yıkamak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada derede yün yıkamak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada derede bulaşık yıkamak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işarettir.

Rüyada derede kilim yıkamak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak başının derde gireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada derede elini yıkamak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede halı yıkamak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments