Rüyada dereceli gözlük görmek

Rüyada dereceli gözlük görmek doğruluktan ayrılmayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, isteklerinin erteleneceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada dereceli gözlük gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Rüyada dereceli gözlük görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada dereceye girmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada aşırı derecede gülmek şansın ve bahtın da açılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Rüyada derece almak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede kusmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı derecede ağlamak şansın çalışmaya başlayacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada aşırı derecede su içmek mesleğinde uzmanlaşacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments