Rüyada denizi geçtiğini görmek

Rüyada denizi geçtiğini görmek kısmetlerinin bol olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, şansın önünün kesileceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizi geçtiğini gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Rüyada denizden geçtiğini görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine yorulur.

Rüyada denizi geçtiğini görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünden geçtiğini görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada denizi geçmeye çalışmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada kalp krizi geçiren birine yardım etmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kalmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kamyon kazası geçirmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments