Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işaret eder.

Rüyada dalgalı ve bulanık deniz görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işarettir.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dalgalı bulanık su görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulur.

Rüyada dalgalı denizde kaybolmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz dalgalı deniz görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments