Rüyada anahtarlı kapı görmek

Rüyada anahtarlı kapı görmek doğruluğu bulacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, varlıklı kimse olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada anahtarlı kapı gördüyseniz:

  • Yaptıklarınıza farklı bir açıdan yaklaşmalısınız.

Rüyada kapının üstünde anahtar görmek yokluk çekmeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine yorulur.

Rüyada kapıyı anahtarla kilitlemek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet eder.

Rüyada kapı anahtar görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıdan anahtar almak bazı büyük çalışmalar yapacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine inanılır.

Rüyada anahtarla kapıyı açtığını görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kapıda anahtar unutmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada anahtarla kapı açamamak mutlu günlerin yakında olduğuna, bir şeyden zarar görmeye işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments