Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak hedefine çok kolay ulaşacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz baskı altında olabilir veya sizin ilişkiyle ilgili fikirleriniz değişebilir.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük anahtarla kapı açmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalettir.

Rüyada anahtar kapı açmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı açmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarsız kapı açmak çaresiz ve yalnız kalacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments