Rüyada anahtarı tuvalete düşürmek

Rüyada anahtarı tuvalete düşürmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada anahtarı tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Rüyada anahtarı tuvalete düşürmek elindeki işi rayına oturtacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına yorulur.

Rüyada tuvalete anahtar düşürmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, başarıya giden yollarını açacağına delalettir.

Rüyada anahtar düşürdüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize anahtar düşürmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada anahtarı suya düşürmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı düşürmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada anahtar düşürmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments