Rüyada anahtarı kapıya takmak

Rüyada anahtarı kapıya takmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, kazançlı bir adım atılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada anahtarı kapıya takmak gördüyseniz:

  • Daha planlı davranmanız durumundaysa gereken desteği veya iş birliğini görebileceksiniz.

Rüyada anahtarı kapıya takmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıya anahtar takmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada kapıyı anahtarla açmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtar ve kapı görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet eder.

Rüyada kapıdan anahtar almak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments