Rüyada denizde kum görmek

Rüyada denizde kum görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, kırgınlık yaşanacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, geçiminin yerinde olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe delalet eder.

Rüyada denizde kum gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Rüyada deniz kumu görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine delalettir.

Rüyada deniz kumu yutmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kumuna batmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kum ve deniz görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve deniz kumu görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada deniz kenarında kumda yürümek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kumunda yürümek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kum görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments