Rüyada denizde korkmak

Rüyada denizde korkmak büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hastalığın biteceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalettir.

Rüyada denizde korkmak gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada denizde korkmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken korkmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına işaret eder.

Rüyada deniz görüp korkmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize girmeye korkmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine tabir olunur.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde yüzmekten korkmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada denizden korkmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, onurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada derin denizden korkmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments