Rüyada denizde yüzerken korkmak

Rüyada denizde yüzerken korkmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, küskünlüklerin oluşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken korkmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Rüyada denizde yüzerken korkmak canının sıkılacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına delalettir.

Rüyada yüzerken korkmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize girmekten korkmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, elinin darlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada denizden korkmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, moralin bozulacağına alamet eder.

Rüyada denize atlamaktan korkmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işarettir.

Rüyada deniz dalgasından korkmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin denizden korkmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments