Rüyada deniz kaya görmek

Rüyada deniz kaya görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iş hayatında başarılı olmaya, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz kaya gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf hissedebilir veya bazı kararlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada kayalıktan denize atlamak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada denizde kaya görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Rüyada deniz kayalık görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine yorulur.

Rüyada denizin ortasında kaya görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz ve kayalar görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalettir.

Rüyada deniz kaya görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments