Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sonunda maddi zarara gireceğine işarettir.

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek ayrılık yaşanacağına, üstün başarılar alacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kısmetlerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kaplumbağası sevmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada denizde su kaplumbağası görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, istediği herşeye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında kaplumbağa görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments