Rüyada demir pencere görmek

Rüyada demir pencere görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, torunlarına dahi yeteceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada demir pencere gördüyseniz:

  • Bazı işleri halletme biçiminizi değiştirebilirsiniz.

Rüyada demirli pencere görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir pencere görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada demir somya görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, çok kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada demir dolap görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir iskele görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalettir.

Rüyada demir para ve kağıt para görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mavi demir kapı görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments