Rüyada deliler hastanesine gitmek

Rüyada deliler hastanesine gitmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine tabir olunur.

Rüyada deliler hastanesine gitmek gördüyseniz:

  • Yaşamınızda olumlu değişiklikler yapabilir, hayatınızı güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada deliler hastanesine gitmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret eder.

Rüyada deliler hastanesine yatmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalettir.

Rüyada deliler hastanesi görmek daha fazla para kazanacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet eder.

Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deliler görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada delil aramak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada delil saklamak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada delilo oynamak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mal kayıpları da yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments