Rüyada delikten çıkan yılan görmek

Rüyada delikten çıkan yılan görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, itibarın sarsılacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Rüyada delikten çıkan yılan gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Rüyada yılanın deliğine girdiğini görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada yılanı deliğinde görmek merdiven atlayacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın deliğinden çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Rüyada delikten çıkan yılan görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına inanılır.

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak hayırlı bir haber alınacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan deliği görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada tuvalet deliğinde yılan görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments