Rüyada yılanı deliğinde görmek

Rüyada yılanı deliğinde görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, iyi bir patron olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı deliğinde gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına yorulur.

Rüyada yılan deliğini kapatmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada yılanın deliğinden çıktığını görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada yılanı deliğinde görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet eder.

Rüyada yılan deliği görmek şansın yüze güleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalet deliğinde yılan görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada delikten çıkan yılan görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments