Rüyada ölen dedenin elini öpmek

Rüyada ölen dedenin elini öpmek kafasını toparlayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada ölen dedesinin elini öpmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada dedemin elini öpmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dedenin elini öpmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dedesinin elini öpmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek rahatın yerine geleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments