Rüyada amerikan bezi görmek

Rüyada amerikan bezi görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalettir.

Rüyada amerikan bezi gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada ağaca bez bağlamak huzurlu ve sakin bir yaşama, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah bez görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada bebek bezi satın almak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kadın bezi görmek insanları hak yoluna çağıracağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bezli bebek görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bez torba görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, aile hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı bez görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işaret eder.

Rüyada sofra bezi görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments