Rüyada kadın bezi görmek

Rüyada kadın bezi görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın bezi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Rüyada kadın bezi görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaca bez bağlamak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada gazlı bez görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet eder.

Rüyada sofra bezi sermek hayatının kötüye doğru gideceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli sofra bezi görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, insanlarla bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kirli bez görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments