Rüyada sofra bezi görmek

Rüyada sofra bezi görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofra bezi gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Rüyada sofra bezi satın almak korkularından, kötü duygularından arınacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada sofra bezi görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına tabir olunur.

Rüyada kirli sofra bezi görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada sofra bezi çırpmak gururlu bir hayat süreceğine, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sofra bezi almak bazı girişimlerde bulunacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sofra bezi silkelemek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments