Rüyada siyah bez görmek

Rüyada siyah bez görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalettir.

Rüyada siyah bez gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Rüyada siyah bez yıkamak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah bez parçası görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah bez görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aybaşı bezi görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada hazır bez görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına alamet eder.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz sargı bezi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kakalı bez yıkamak birçok yeni fikir edinileceğine, makamının yükseleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments