Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek önemli bir şahsiyet olacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, ticaretinin de hızlanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük paralar kazanacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet eder.

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Daha da önemlisi ihtiyaçlarınızı karşılamak için istekli olabilirler.

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek geçim derdine düşeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada babayı dargın görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, daha isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada dargın olduğu kişiyi görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kudret ve destek olacağına tabir olunur.

Rüyada birisiyle dargın olmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü dargın görmek daha güçlü bir hale geleceğine, dönülmez yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dargın arkadaşla barışmak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi dargın görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments