Rüyada babayı dargın görmek

Rüyada babayı dargın görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada babayı dargın gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada babayı dargın görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada dargın arkadaşını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret eder.

Rüyada dargınları barıştırmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada dargınların barıştığını görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine dargın olmak işlerinin daha kötüye gideceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle dargın olmak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments